PYTANIE 1. Ile numerów liczy kolekcja?
ODPOWIEDŻ: Kolekcja będzie liczyła 150 numerów

PYTANIE 2. Jak często będą się ukazywały kolejne tomy?
ODPOWIEDŹ: Kolejne tomy ukazywały się będą co 2 tygodnie.

PYTANIE 3. Ile będzie kosztował jeden tom?
ODPOWIEDŹ: Tom 1 - 14,90 zł. Tom 2 - 29,99zl. Cena kolejnych tomów będzie niezmienna i stała dla każdego tomu, niezależnie od jego objętości, i wyniesie 39,99 zł.

PYTANIE 4. Czy można kolekcję zaprenumerować od dowolnego numeru?
ODPOWIEDŹ: Tak, przy czym oferta promocyjna dotyczy tylko prenumeraty od tomu 2 lub 3.

PYTANIE 5. Czy można zaprenumerować wybrane tomy?
ODPOWIEDŹ: Niestety, nie. Można natomiast zamawiać wydane już tomy, które zostaną wysłane za zaliczeniem pocztowym. Zapłaci Pani/Pan przy odbiorze 39,99 zł + 10 zł za koszty przesyłki. Oczywiście można zamawiać dowolną ilość tomów,  a koszty wysyłki doliczane są do paczki.

PYTANIE 6. Czy można zaprenumerować kolekcję w formie przedpłaty?
ODPOWIEDŹ: Niestety, nie. Przygotowaliśmy nową formę prenumeraty, tak aby zakup kolekcji nie nadwerężał Pana/Pani budżetu domowego.

PYTANIE 7. Czy przy zamówieniu większej ilości numerów archiwalnych, mogę otrzymać rabat?
ODPOWIEDŹ: Niestety, infolinia nie jest upoważniona do udzielania tego typu rabatów. Prosimy
o bezpośredni kontakt z wydawcą.

PYTANIE 8. W moim kiosku nie ma już pierwszego numeru? Gdzie mogę go kupić i w których kioskach będą dostępne kolejne numery?
ODPOWIEDŹ: Przykro nam, że nie udało się Pani kupić pierwszego numeru. Może jednak Pan/Pani złożyć zamówienie  u nas, za pośrednictwem Biura Obsługi Klienta tel. (22) 48 75 333 lub 608 921 455. Zrealizujemy je w ciągu 30 dni. Można także zamawiać kolejne numery, jeśli nie uda się ich kupić w kiosku. Do ceny egzemplarza doliczamy jednak wówczas 10 zł opłaty pocztowej. Skontaktujemy się z dystrybutorem prasy  w Pani mieście/ miejscowości w celu zwiększenia nakładu przeznaczonego do sprzedaży w Pani kiosku lub w kioskach okolicznych.

PYTANIE 9. Dla kogo jest ta kolekcja?
ODPOWIEDŹ: Kolekcja kierowana jest do wszystkich fanów komiksów Marvela. Nie wszystkie treści zawarte w kolekcji są przeznaczone dla czytelników poniżej 16 roku życia.

PYTANIE 10. Czy mogę zrezygnować z zakupu?
ODPOWIEDŹ: W każdym momencie można zakończyć prenumeratę oraz odstąpić od umowy w terminie 14 dni od daty otrzymania przesyłki, powiadamiając nas listownie, mailowo lub telefoniczne. Zwracany towar należy odesłać razem z otrzymaną wraz z nim fakturą, w ciągu 14 dni od daty poinformowania Wydawcy o rezygnacji z towaru. Do zwrotu można dołączyć formularz zwrotu dostępny poniżej:

Formularz zwrotu nie jest warunkiem koniecznym do odstąpienia od umowy. Wydawca zwróci pełne koszty zakupu towaru w ciągu 14 dni roboczych na wskazany przez Klienta rachunek bankowy.

Prenumerata na zasadach
promocyjnych zakończona.

Celem złożenia zamówienia, prosimy o kontakt
z Biurem Obsługi Klienta: (22) 48 75 333
lub 608 921 455


 
Regulamin




    Informacje Prawne